ConsoleCity Forums

ConsoleCity Forums (http://www.consolecity.com/forum/index.php)
-   Opponent Finder (http://www.consolecity.com/forum/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Antcap (http://www.consolecity.com/forum/showthread.php?t=35508)

comin4you March 26th, 2002 04:55 PM

I wouldn't think that you'd be winning.I wouldn't even want to be on VipER's team considering his lack of skills ;).


I'd still beat both of you if you had three extra players on your team.

Vid Gamer March 26th, 2002 04:58 PM

I've been playing Halo the day it came out, you think you have a chance? ;)

comin4you March 26th, 2002 05:01 PM

I have to my friend,I even changed my controller settings to all the different styles and still beat those worthless aliens. I think it'd be the same with you. ;)

VipERWarriOR March 26th, 2002 05:03 PM

Hey Vid, I just D/L that Arcade thing from GameSpy.. I wanted to D/L a game but there was 724 people in line for it.. Im like fuk that lol grrrrrrrrrrrr

I am about to D/L the Tunnel stuff now.. brb



ps Skinz you are pathetic ;)

Vid Gamer March 26th, 2002 05:04 PM

You didn't have an Xbox when it first came out.

Vid Gamer March 26th, 2002 05:05 PM

Viper, for quick games, d/l Xbox Connector at www.xbconnect.com

It's quicker to set up and it gives me less lag.

VipERWarriOR March 26th, 2002 05:07 PM

How long does it take?

VipERWarriOR March 26th, 2002 05:08 PM

You guys just wait I am pretty good at Halo. U will see

Vid Gamer March 26th, 2002 05:08 PM

The download is fast. It's more basic then GameSpy, but it has the essentials. You need to have Halo on the "Waiting for games" screen for it to boot up though.

Vid Gamer March 26th, 2002 05:09 PM

Quote:

Originally posted by VipERWarriOR
You guys just wait I am pretty good at Halo. U will see
Can you play now?

VipERWarriOR March 26th, 2002 05:11 PM

The xbox isnt connected into the NAT router yet ( where is that?? ) Then I think I should be set.. I run DSL and all i need is some tips on every little thing on how to get it online...



Update.. Arcade, Tunnel, and XBconnect are all D/Led

comin4you March 26th, 2002 05:12 PM

Still though Vid,im still the best at Halo. ;)


I wonder if THPS3 is any good for the PS2.:saywhat:

Vid Gamer March 26th, 2002 05:13 PM

Quote:

Originally posted by VipERWarriOR
The xbox isnt connected into the NAT router yet ( where is that?? ) Then I think I should be set.. I run DSL and all i need is some tips on every little thing on how to get it online...
For GameSpy Tunnel, go to Start/Programs/GameSpy Tunnel/Configuration. Then set what you use for your DSL. I have a DAVICOM Fast Ethernet thingy, lol.

For Xbox Connect, it should be able to connect with the Xbox as long as everything is hooked up to the hub right.

Vid Gamer March 26th, 2002 05:14 PM

Quote:

Originally posted by comin4you
I wonder if THPS3 is any good for the PS2.:saywhat:
It is, but the best version is the Xbox version, with a another stage and secret character, plus online play through GameSpy :D.

VipERWarriOR March 26th, 2002 05:14 PM

where is the NAT router :(

VipERWarriOR March 26th, 2002 05:15 PM

Hey vid, what all do i need to plug into the PC? just the ethernet cable from the Xbox to PC

VipERWarriOR March 26th, 2002 05:16 PM

sorry for all the ?'s lol but Ii am not that great with CPU's. I know stuff on them but not as much as this.. I was gonna wait till my dad who is a computer programmer to help me but I think I can get on now if u help me vid, ty :)

Vid Gamer March 26th, 2002 05:16 PM

Quote:

Originally posted by VipERWarriOR
where is the NAT router :(
I have no idea. I don't have DSL, I have cable :(.

comin4you March 26th, 2002 05:17 PM

Kool Vid.I think im gonna go pick the game up.I hope it doesn't cost much.:)

There is a line to wait in Viper?:saywhat:

Vid Gamer March 26th, 2002 05:18 PM

Quote:

Originally posted by VipERWarriOR
Hey vid, what all do i need to plug into the PC? just the ethernet cable from the Xbox to PC
Okay, you have three RJ-45 wires (or the wires you use for DSL), right? And you have a hub? Well, plug one wire from the Xbox to the hub, one wire from the DSL modem or whatever DSL uses to the hub, and then the PC to the hub, so everything is connected. Have Halo on with the screen "Waiting for games" and see if you can play a game just to see if it works first.

Vid Gamer March 26th, 2002 05:19 PM

Quote:

Originally posted by comin4you
Kool Vid.I think im gonna go pick the game up.I hope it doesn't cost much.:)
Both versions still cost $50 I believe.

VipERWarriOR March 26th, 2002 05:21 PM

Ur gonna lmao when you hear this.. where is the hub! Is it a lil box thingy? I see there is a wire connected to that and CPU :(

comin4you March 26th, 2002 05:22 PM

Kool,that's cheap. :)


I heard that Unreal Championship will be free to play on-line,probably a rumor? :saywhat:

I hope not. ;)

RaGinGBuLL2k1 March 26th, 2002 05:23 PM

sup, whats all this stuff bout ww.xboxconnect.com and stuff what does it do

Vid Gamer March 26th, 2002 05:24 PM

Dear Lord, tell me you didn't forget to buy the hub! It's the essential part in doing all of this, lol! I have a Linksys one. It looks like this:



Edit: Like the top one out of the three.


All times are GMT -5. The time now is 08:14 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.